Vergaderen kunt u overal maar hoe kiest u nu een goede vergaderlocatie?

Tegenwoordig kunt u, in tegenstelling tot 2006 toen wij begonnen, overal vergaderen. Vergaderlocaties zijn er nu in alle soorten en maten en het lijkt er op dat iedereen die een zaaltje over heeft zich in de markt zet als zijnde een vergaderlocatie. De plaatjes op de websites zijn mooi, de tekst over de catering is geweldig en de geboden service is uniek. … Tja. Hoe zit dat bij Kasteel Huize Harmelen?

1. Wij  vinden dat een vergaderlocatie in het echt nog veel mooier moet zijn dan de foto’s en video’s op het internet! Een beetje fotograaf maakt tegenwoordig met speciale lenzen en filters de mooiste plaatjes voor de website, die echter meestal geen recht doen aan de feitelijke situatie. Bijvoorbeeld de ligging van de locatie; veelal veel te mooi weergegeven. Neem de moeite om even 10 minuten te gaan kijken voordat u boekt.

2. Een vergaderlocatie moet iets extra’s toevoegen! Als het u alleen maar gaat om een dagje buiten kantoor, kunt u bij de eerste de beste industriele, standaardlocatie terecht. Nee, het moet juist gaan om “de zachte waarden”. Op het moment dat u binnenloopt moet u al zeggen, wowww. De positieve vibe moet direct voelbaar zijn en u de gehele dag omarmen. Het verhaal “achter” de locatie moet tastbaar zijn: de geschiedenis van de locatie, de ondernemers en de geboden dienst; storytelling! U moet uzelf gewild voelen en daartoe de gehele dag de service ontvangen die daarbij hoort.

3. In het gastheerschap en de catering moet u passie, kwaliteit  en persoonlijke aandacht ervaren! Passie en vakmanschap die u het best gepresenteerd krijgt door de eigenaren zelf. Meedenkend, vooruitdenkend en een wezenlijk onderdeel zijn van de meeting. Service op niveau.

4. Niet selecteren op prijs maar op kwaliteit! De agenda’s van een heel team vrijplannen voor een heisessie kost al genoeg tijd, geld en energie. Bezuinigen op een paar honderd euro meer of minder moet u niet willen; een gewone heisessie of een geweldige heisessie die u bijblijft en optimaal gerendeerd heeft? … Zegt u het maar.

Bij Kasteel Huize Harmelen garanderen wij u dat bovenstaande punten volledig geintegreerd zijn in onze bedrijfsvoering. U mag ons daarop aanspreken of ter discussie stellen. Als vergaderlocatie van het eerste uur onderscheiden wij ons hiermee van de grote (moderne) massa. Probeer het. U zult aangenaam verrast zijn en zeker terug willen komen. U bent van harte welkom!

  • Reclame 1

    Wij hebben voor u beschikbaar ...

    (deze tekst moet weg)

    Lees meer