Waarom wij van lekker, vers en eerlijk voedsel houden

Zoals veel mensen houden wij ons dagelijks bezig met gezonde voeding. Maar wat is gezond? Wij hebben daar (sinds 2002) zo onze eigen filosofie over. Allereerst moet voedsel natuurlijk lekker zijn, een moment van genieten. Voedsel moet vers zijn. Daarom kopen wij dagelijks in, zowel bij de boer als bij een goede leverancier. Dit doen wij vanuit ons MVO ondernemerschap ook om verspilling te voorkomen. En voedsel moet eerlijk zijn. Ons vlees is altijd biologisch mede omdat wij tegen onnodig dierenleed zijn. Onze zuivelproducten en groenten komen uit onze directe omgeving en zijn waar mogelijk ook biologisch. En uiteraard werken wij niet met pakjes en half fabricaten. U bent bij ons de gehele dag door welkom in de keuken om zelf te ervaren dat wij aan kwaliteit geen concessies doen, alles dagvers voor u bereiden en te zien welke ingrediënten wij gebruiken.

Michael Pollan: “eet nooit iets wat je overgrootmoeder niet als voedsel zou herkennen“

  • Reclame 1

    Wij hebben voor u beschikbaar ...

    (deze tekst moet weg)

    Lees meer